Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Casa la curte cu teren 646mp in Chiajna

Chiajna, Chiajna

€99.999

Suprafata: 94 m2
Nr camere: 4
Nr bai: 1
An constructie: 1970
Data publicare: 02-11-2023

Detalii despre proprietate

Excelenta prin experienta!



Va propunem la vanzare o casa la curte, cu teren generos de 646mp, in vatra veche a localitatii Chiajna, pe o strada asfaltata, ferita de zgomot si poluare.



Casa a fost realizata din caramida arsa si beton in anii 70 (renovata in anii 2000). Compartimentari interioare din BCA, izolata pe exterior cu polistiren de 2-3 cm.



Living-ul si dormitorul matrimonial au geamuri catre exterior, celelalte 2 dormitoare catre holul de trecere. 2 intrari separate in casa. Pe langa casa mai exista un garaj si o magazie din caramida (ambele intabulate). Compartimentare: Living, hol mare de 16mp. 3 dormitoare, 1 baie, 1 bucatarie inchisa, veranda.



Suprafata utila 94.11mp, suprafata totala 98.77mp, amprenta la sol 110mp, deschidere mica la strada 7.30mp

Posibilitate de extindere/latire a terenului prin achizitia curtii din spate a unui vecin. Acte pregatite pentru vanzare (cadastru+intabulare, fara modificari pe schita)



Utilitati: gaze, curent, apa de la reteaua publica (se asteapta racordarea/tevile sunt trase), put cu hidrofor/pompa (acoperit in garaj, vas expansiune 300 litri de rezerva), fosa/canalizarea pe strada, internet, wireless, 1 aer conditionat



Casa necesita renovare si igienizare, insa structura este rezistenta (nu exista crapaturi/infiltratii). Instalatii electrice pe curpur. Placa de beton peste etaj, posibilitate inaltare cu mansarda.



Casa se vinde pentru pretul de 99999 EURO, nu se adauga TVA. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar.

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro)

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Telefon
Incalzire: Centrala proprie, Sobe

Finisaje

Pardoseala: Parchet, Gresie

Dotari

Alte spatii: Terasa

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Parc, Scoala Generala, Hypermarket

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Whitepress