Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Casa traditionala si teren intravilan/Casa de vacanta

Bordeasca Noua, Bordeasca Noua

€45.000

Suprafata: 125 m2
Nr camere: 4
Nr bai: 1
An constructie: 1960
Data publicare: 08-03-2024

Detalii despre proprietate

Excelenta prin experienta!



Va prezentam o proprietate cu un potential extraordinar, situata intr-o zona linistita si plina de natura, perfecta pentru cei care apreciaza farmecul vietii la tara si intimitatea unei case proprii.



Cu o suprafata totala initials de 3700 mp, aceasts proprietate a fost extinsa la 5400 mp, oferind suficient spatiu pentru a va bucura de diverse activitati in aer liber. Cu o deschidere impresionanta de 60m, aceasta proprietate are un potential imens pentru dezvoltare si amenajare in conformitate cu visele dvs.



Casa principala, construita din caramida, are o suprafata de 125mp si ofera un interior primitor, cu 4 camere spatioase



In afara de casa principala, proprietatea dispune de numeroase anexe, perfecte pentru cresterea animalelor sau depozitarea uneltelor de gradinarit. De asemenea, este prevazuta cu un garaj si un beci, oferindu-va spatiu suplimentar de depozitare.



Gradina este bogata in pomi fructiferi si vie, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de roadele naturii in fiecare sezon. Cu apa potabila la limita proprietatii si o fantana in curte, veti avea acces la resursele necesare pentru a va ingriji gradina si animalele.



Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate de a va crea un camin la tara, in mijlocul naturii si linistii. Nu ezitati sa ne contactati pentru a programa o vizionare si a descoperi toate posibilitatile pe care aceasta proprietate le ofera!



Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov!

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric
Incalzire: Sobe

Finisaje

Usi interioare: Lemn
Usa intrare: Lemn

Dotari

Alte spatii: Terasa

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Whitepress