Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 2 camere, Piata Cluj, Sibiu

Piata Cluj, Sibiu

€85.000

Suprafata: 45 m2
Nr camere: 2
Nr bai: 1
An constructie: 2023
Data publicare: 01-05-2024

Detalii despre proprietate

Atum Imobiliare va propune spre vanzare un apartament de 2 camere decomandate, balcon si loc propriu de parcare, cu orientare Estica, situat in zona Calea Surii Mici din Sibiu.

Apartamentul este unul luminos si are parte de o compartimentare excelenta: livingul cu bucataria open-space si locul de luat masa, dormitorul luminos si spatios, baia dotata cu dus si obiecte sanitare suspendate, holul de la intrare cu loc special amenajat pentru cuier si pantofar,

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential recent finalizat si se preda complet mobilat si utilat: mobilier de bucatarie la comanda si electrocasnice incorporate ( plita electrica, cuptor electric, masina de spalat vase, frigider si masina de spalat rufe ) toate noi, mobilier complet de living, dormitorul amenajata si baia complet dotata.

Parcarea se realizeaza pe locul de parcare privat, special amenajat, delimitat si inscriptionat din fata imobilului.

Finisajele si dotarile apartamentului sunt noi, de calitate, aceasta dispune de: instalatie termica cu centrala termica in condensatie marca Bosch si senzor de gaz, incalzire prin pardoseala, usi de lemn la interior, gresie, faianta si parchet laminat de 14 mm, geamuri termopan cu tamplarie PVC in 5 camere cu 3 foi de sticla si protectie solara, obiecte sanitare suspendate si incorporate, prize si intrerupatoare marca Schneider, instalatii pentru curenti slabi ( TV, Telefon, Internet ), interfon, contorizari individuale si contoare montate pentru Gaz, Curent si Apa.

Valoarea de achizitie a apartamentului este de 85.000 euro negociabil. Acesta poate fi achizitionat si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 2242.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Lux
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa
Dotari imobil: Interfon

Vecinatati

Vecinatati: Transport public

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Whitepress